Léto je tu !!!!!

02.07.2008 21:34

Ani sme se nenadáli a prázdniny (i když jak pro koho :) jsou tu a s nimi krasné teplé dny jak dělané na projížďku na kole. No a proč se nenechat pěkně "voháknout" od INTER CARSu ? S měsícem červencem jsme pro vás připravili akci, která je jak dělaná pro milovníky té věci s dvouma kolama, na které se musí šlapat :) Tato akce se týká produktů Sachs, Delphi a NGK, kdy při odběru pouhých 10 000 Kč zjískáté nádherný cyklodres INTER CARS a pak teprve ježdění na kole dostane ten správný šmrnc. Tak směle do toho a co nejvíce cyklodresů INTER CARS na cyklotrasách.

 

Další akcí je samozřejmně IC kalendář, který se tento měsíc zaměřil na rozvody. Tak že při nákupu kladek a řemenů za pouhých 10 000 Kč zjískáte od nás 10% bonus zpět. IC kalendář se jako každý měsíc týká všech značek, které výše zmíněné výrobky vyrábí. Tak hurá do toho.

 

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na značku Roberta Bosche :) V měsíci červenci je akce na jeho zboží a to při odběru za 20 000 Kč zjískáte hned TROJE skvělé montérky INTER CARS nebo horkovzdušnou pistoli od Bosche. Tak že když si nevyberete z předchozích akcí, tak tato už musí být ta správná.

 

A s tímto přeji co nejhezčí prožití dovolených a pěkných teplých dnů ať někde u nás v České republice nebo někde u moře.