Nové akce, výprodeje a podobně

26.11.2009 01:13

Tak vás po delší odmlce zase zdravím a chtěl bych vám říct něco málo o novinkách.

I když zima ještě ani nezačala, tak už máme výprodej pneumatik, takže doporučuji zavolat mě, nebo na prodejnu pro bližší informace o cenách a pneumatikách v akci. Jedná se o mnoho běřných rozměrů, takže určitě, pokud budete shánět pneu, doporučuji zavolat. Za jeden telefonát nic nedáte.

Samozřejmně jako celý tento rok, tak běží akce 3x3 (3 měsíce až tři dárky každý měsíc). Tento kvartál je akce na NGK, kdy při zakoupení 8 ks jakýchkoli svíček NGK zjískáte výbornou kávu (250g, 100% arabica). Druhá akce se týká sortimentu Magneti Marelli. Již při odběru za 5.000 Kč máte na výběr z dárků (pracovní kombinéza, vesta, zimní bunda, 2xsekt + kapr, zabijačkové menu nebo při odběru za 10.000 Kč dostanete dálniční známku na rok 2010 pro vozidla do 3,5t). Třetí akce je na oleje a filtry od značek Comma, Vat, Knecht a Filtron. Při odběru za 10.000 Kč si můžete vybrat z výše zmíněných dárků.

Co se týče značky Magneti Marelli, tak byla navázána spolupráce s centrálním skladem Magneti Marelli, tak že do systému bylo zavedeno několik desítek tisíc položek od tohoto výrobce a je možné zboží objednat na druhý den přímo od výrobce.

Samozřejmostí jsou výborné ceny na autobaterie, nákladní baterie a nemrznoucí směsi. Jelikož ceny u těchto produktů se mění skoro každý týden, bližší informace zjískáte opět na telefonu, popřípadě e-mailu.

Další akce se týká značky Bosch. Bližsí informace na letácích

V brzké době vám sem napíši bližší informace o chystané akci pro podporu prodeje vybavení dílen. Spoustu z vás potřebuje před koncem roku utratit nějaké peníze, tak že vám nákup tohoto vybavení zpříjemníme.